Boka oss

Vi fotograferar människor. På plats eller i studio, dokumentärt eller uppstyrt – helt beroende på tillfället och vad ni söker för bilder. Vi eftersträvar avslappnade bilder med ett äkta uttryck, oavsett om det är dokumentärt eller poserat. När vi tar miljöbilder kombinerar vi nära bilder med bilder där miljön är inramande, i studion föredrar vi det avskalade och använder inte mycket rekvisita.

Det ska vara roligt och enkelt att bli fotograferade av oss, från att ni kontaktar oss tills att ni har fått bilderna i det format ni vill ha dem. Tydlig information, hög kvalitet och smidiga leveranser är sådant vi prioriterar. Det är också viktigt för oss med engagemanget i varje uppdrag, att ta reda på vad just ni vill ha och att leverera det. Det är en anledning till att vi begränsar antalet bröllopsfotograferingar per år. Men tveka inte att höra av er. Är vi fullbokade kan vi hjälpa till att hitta en annan bröllopsfotograf som passar just er, vi har ett stort nätverk.

Om ni tycker du om vår bildstil, kontakta oss för att höra mer om vad vi kan göra för just dig. Vi har inte våra priser på hemsidan av den enkla anledningen att priset beror på vad ni vill ha, och det varierar med nästan varje förfrågan. Därför vill vi börja med en kontakt och förstå vad det är ni vill ha. Det vi sen erbjuder er vill vi ska vara  lättöverskådligt och inkludera kostnaderna för det ni i slutändan vill ha.

Kontakta oss för att få veta mer!

HEMKONTAKTA OSS
F a c e b o o k
I n s t a g r a m