Familj- och barnfotograferingar

Vi fotograferar alla. Gravida, familjer, barn, hundarna… Vi fotograferar lika gärna utomhus eller hemma hos en familj, som i studio. Oavsett vem och var vi fotograferar så jobbar vi efter samma principer. Vi ser gärna att miljön passar dig som person och vi vill att fotograferingen ska vara avslappnad och trevlig, gärna lekfull om det är barn med. Då blir det en positiv stund och ett fint minne och porträtt som faktiskt visar er. Fotograferingen ska handla om er, inte om kameran! En skillnad mellan dokumentärt och studio är att vid en dokumentär fotografering kan det vara sand i håret och smuts på knäna (och det blir fiiint!), medan i studio tas mer klassiska porträttbilder. Men det är ändå personligheterna vi vill fånga. I gallerierna nedan ser ni bilder från några olika familjefotograferingar vi gjort.

Om du vill veta mer om att bli fotograferad av oss, gå till Frågor & Svar och läs gärna kundomdömen. För priser och bokning kontakta oss genom info@vingerelliot.se, ring 0735-44 39 30 eller använd länken nedan för att komma till ett kontaktformulär. Vi fotograferar också bröllop.

Vår passion är fotografi. När du bokar en fotografering hjälper vi dig som kund med vad du bör tänka på. När vi sedan fotograferar försöker vi skapa ett utrymme för er att fokusera på varandra och inte oss och kameran. Vi eftersträvar en dokumentär stil, det där äkta och det som är viktigt i stunden – familjen, kärleken, allvaret, glädjen, livet… Fotograferingen ska inte enbart resultera i fina bilder, utan också ett fint minne av en bra stund. Vi vill göra det enkelt för våra kunder genom att erbjuda anpassade paketlösningar, med allt från tips inför fotograferingar till digitala filer eller uppkopierade bilder i handen – beroende på vad som passar just er.

HEMKONTAKTA OSS
F a c e b o o k
I n s t a g r a m