Om oss

Martin & Elin

 

Fotografer med passion för drömmar, det storslagna och de små detaljerna. Vi är Elin och Martin, tillsammans har vi familjeföretaget Vinger Elliot Fotografi. Vi har för det mesta en kamera med oss och fotograferar allt och inget. Men i fokus står människor. I våra bilder får man ta plats. Vi tycker om uttryck och det äkta, vi tycker om att fånga relationer. Uttryck och det äkta hittar vi i det spontana men också i det uppställda – det handlar om ögonblicket.

De som känner oss vet att vi allt som oftast är i gång med något litet projekt eller i färd med att planera för vardagsäventyr. Med kameran. När är vi inte fotograferar eller har andra jobb är det troligt att vi koncentrerar oss på mat, vin och resor. Vi har barn i åldrarna 2 till 21 år, gemensamt för oss alla är att vi är morgontrötta och inte gärna går och lägger oss på kvällen. Men vi jobbar på det.

Vi uppskattar att träffa nya människor och umgås med vänner. Vi drömmer om att driva vingård i Italien eller ett kallbadhus i Norrland! (om det senare tvistas det dock).

Tillsammans har vi ca 20 års erfarenhet av att fotografera. Att tänka i bilder gör en uppmärksam på omgivningen och är ett skönt sätt att leva. När vi tar uppdrag försöker vi vara sådana företagare som vi själva uppskattar: tydliga, serviceinriktade och kvalitetsmedvetna. Vi är måna om att  ge bra information från början till slut och att bilderna blir i det format ni önskar. Fotograferingen är avslappnad men också rolig och är barn inblandade så tar man det som det kommer!

Medlem av Svenska Fotografers Förbund, stolt sponsor av Life & Love Photography.

 

HEMKONTAKTA OSS
F a c e b o o k
I n s t a g r a m