Studiofotografering porträtt, familj och barn

Vi har en studio vid Tegnérlunden i centrala Stockholm. Där tar vi enstaka porträttbilder men familjefotograferingar som innebär att vi låter barnen leka i studion utan krav på posering och fångar dem som de är när de passerar kameran. Ja, självklart försöker vi däremot att få dem att leka på rätt ställe. Men det är väldigt avslappnad och kravfritt. Vi fotograferar också ute hos familjer, vi har under barn- och familjefotograferingar exempel på bilder från fotograferingar hemma hos personer eller utomhus.

Om du vill veta mer om fotograferingar och vad vi erbjuder, kontakta oss genom info@vingerelliot.se, ring 0735-443930 eller använd länken nedan för att komma till ett kontaktformulär. Vi fotograferar också bröllop.

Vår passion är fotografi. När du bokar en fotografering hjälper vi dig som kund med vad du bör tänka på. När vi sedan fotograferar har ni fokus på varandra och inte oss och kameran. Vi eftersträvar en dokumentär stil, det där äkta och det som är viktigt i stunden – familjen, kärleken, allvaret, glädjen, livet… Fotograferingen ska inte enbart resultera i fina bilder, utan också ett fint minne av en bra stund. Vi vill göra det enkelt för våra kunder genom att erbjuda anpassade paketlösningar, med allt från tips inför fotograferingar till digitala filer eller uppkopierade bilder i handen – beroende på vad som passar just er.

HEMKONTAKTA OSS
F a c e b o o k
I n s t a g r a m