Våra favoriter från porträttfotograferingar bröllop

När vi fotograferar porträtt i samband med bröllop, varierar vi bilder med mycket miljö och rymd med närbilder med mycket intimitet. Sammantaget blir det fina bildserier. Då vi är två fotografer är det lätt för oss att både få bilder där fokus är på kameran och fokus är på stunden och brudparet endast har ögon för varandra. Är ni nyfikna och vill veta mer om vilken typ av bilder vi tar så bjuder vi på en provfotografering, kontakta oss för att boka en sådan.

Vad som gör att en bild blir en riktig favorit är inte alltid lätt att säga. Ibland är det till och med en bild som man först knappt uppmärksammade som växer och blir en favorit. När vi fotograferar bröllop får brudparet samtliga bra bilder, för att inte behöva välja bort just de bilder som växer med tiden. En porträttfotografering i samband med bröllop får gärna ta två timmar, då finns möjlighet att också använda sig av olika miljöer. För fler bilder från bröllop som vi har fotograferat, klicka här.

Tillbaka till favoriterna. Här visar vi ett urval av våra favoriter.

Brud och brudgum kysser varandra

Porträttbild som är avslappnad och full av förväntan på samma gång

Två makar porträttfotogarferas

När lyckan går att ta på

Brudpar porträtterats på stallbacken

Linjerna, värmen, kylan! Vackra bröllopskläder och kontrasten med den slitna stallbacken

Kyss på stallbacken i samband med proträttfotografering för bröllop

Känslan i kyssen tillsammans med färger och former gör denna till en favorit bland bröllopsbilderna

Brudpar kramas bakom slöjan

Bilden är drömsk och magisk – brudslöja, vinterbröllop och päls

Brudpar poserar i lantlig ruffig miljö

Kontrasten mellan de vackra kläderna och den ruffiga miljön och brudparets lugn gör bilden

Brudpar håller handen under porträttfotografering

Glädjen och vi-känslan

Brudgum kysser bruden

Också mycket nära funkar om känslan finns där

Porträttfotografering bröllop i industriell miljö

Rätt miljö kan få ett eget liv och höja bilden, samtidigt som paret är i fokus

Gruppbild från bröllop i industrimiljö

Gruppbilder går att variera om man vill bryta från det klassiska

Vi vill göra det enkelt för våra kunder genom att erbjuda anpassade paketlösningar, med allt från tips inför fotograferingar till uppkopierade bilder i handen – beroende på vad som passar just er. Om du vill veta mer om vår erbjudanden för bröllopsfotograferingar,  kontakta oss genom info@vingerelliot.se, ring 0735-443930 eller använd länken nedan för att komma till ett kontaktformulär.

Vi är Elin & Martin, Vinger Elliot Fotografi. Vår passion är fotografi. När vi får ett uppdrag hjälper vi dig som kund med vad du bör tänka på. När vi fotograferar försöker vi skapa ett utrymme för er att fokusera på varandra och inte oss och kameran. Vi eftersträvar en dokumentär stil, det där äkta och det som är viktigt i stunden – familjen, kärleken, allvaret, glädjen, livet… Fotograferingen ska inte enbart resultera i fina bilder, utan också ett fint minne av en bra stund. För fler bilder från bröllop – förberedelser, vigsel, gratulationer, mingel, middag och fest, klicka här.

HEMKONTAKTA OSS
F a c e b o o k
I n s t a g r a m